top of page

De första tankarna om Clemedt Dunér bakeri kom ur en gemensam kärlek till god mat, bröd och bakverk, samt drömmen om att driva ett inspirerande, hållbart och energigivande bakeri där det alltid är svårt att välja från sortimentet. Utifrån de tankarna grundades Clemedt Dunér - ett bakeri på distans där vi på beställning bakar tårtor, bröd, bakverk och fixar mat och snacks till frukostar, luncher och AWs. 

Vi som har grundat och driver Clemedt Dunér heter Alexandra Dunér och Charlotte Clemedtson. Vi träffades under studietiden i London, där Alexandra läste till konditor på Le Cordon Bleu och Charlotte tog sin master i marknadsföring. Under vår tid i London lade vi grunden till den idé och de drömmar som idag har blivit Clemedt Dunér. 

Tankar om hållbarhet

Vi driver Clemedt Dunér med ambitionen att vara så snälla mot våra kunder och miljön som möjligt. Vi gör detta genom att alltid sträva efter att använda oss av närproducerade och ekologiska råvaror i säsong, samt minimera vårt matsvinn.

 

Genom att nyttja alla delar vi kan av en råvara och ge nytt liv till en dagsgammal kanelbulle genom att rosta den till skorpor, försöker vi alltid att göra det lilla vi kan för att bidra till en mer hållbar matkonsumtion.

OM CLEMEDT DUNÉR

bottom of page